Waarom Wolford?

Nog voor ik de winkel overnam kocht ik Wolford, gewoon omdat ik het graag droeg.  Ze hebben een goeie comfortabele pasvorm, net door het feit dat ze zo sterk zijn.  Maar nu ik dagelijks in contact kom met de producten ben ik nog meer overtuigd van de kwaliteit van Wolford.
Toegegeven, het zijn geen goedkope panty’s, maar ik denk dat het gezien moet worden als een investering die zichzelf terugverdient.  De winterpanty’s zijn super sterk.  Met één paar doe je een volledige winter.  En als je dan het artikel leest, dat verschenen is in het magazine van De Morgen, bevestigt het alleen maar al mijn bevindingen.

De_Morgen_Magazine_13_May_2017 (3)

De missie van Wolford: “De huid zo dicht mogelijk benaderen met een onzichtbaar comfort”.  En om die missie te halen wordt alles in het werk gesteld.

  • Iedere kous ondergaat 18 controles vooraleer ze verpakt wordt.
  • Tijdens het breiproces wordt de omgevingstemperatuur constant gehouden om te vermijden dat ze achteraf krimpen.
  • Sommige panty’s worden 12 uur gekleurd om het kleur te behouden na het wassen.
  • Vooraleer Wolford een panty op de markt brengt gaat er soms 10 jaar over, zoals bijvoorbeeld de Pure 50.  De panty wordt volledig gelast waardoor de naden minder/niet zichtbaar zijn.  Voor elk product wordt er een nieuwe machine ontwikkeld.

 

Wanneer ik dit las, was ik nog meer overtuigd van Wolford.  Want dit is een merk met een verhaal, een missie.  En dit is iets waar je alleen maar kan achter staan.  Want dit zijn ook de waarden die ik in de winkel wil naar voorbrengen. Wolford en Phenix: het is en blijft een goeie match.

http://www.hoedenenpetten.be/webshop/kousen-sokken/kous-panty-s/wolford

Veel liefs,

Dymphie

Wat is jouw mening?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.