Sokken? Volgen die nu de kleur van de broek of is het toch de schoen?

Als we een top 10 zouden maken van de meest gestelde vragen in de winkel dan staat deze zeker in de top 5.  Want het is niet altijd eenvoudig.

Als algemene regel kunnen we stellen: de sok volgt de broek.  Logisch, een blauwe broek met een bruine schoen, dan is hier een blauwe sok het mooist.  Zeker voor mannen die het graag eenvoudig, klassiek en stil willen houden.

Maar toch kan je eens afwijken van deze regel.  De man onderscheidt zich in zijn sokken.  Hij kan er zijn persoonlijkheid in tonen.  Een bordeaux pull, met een blauwe broek?  Dan vind ik het heel tof dat het kleur van de pull en de broek terugkeert in de sok.  Vooral met de nu iets te korte broeken.  Dit maakt zijn outfit af.

 

Of een sok die iets meer vertelt over zijn hobby’s?  Een auto, een tekening van zijn favoriete schilder, …  Het zit hem hier in de kleine details.  En ook al zien we niet altijd de sok, het gedacht dat ze iets vertellen, is altijd leuk voor de man.

 

 

En durvers onder ons kunnen eens kiezen voor een kleurrijke sok met veel print en kleur, want laten we eerlijk zijn, mannen dragen al zoveel doffe kleuren.

 

Veel liefs,

Dymphie

http://www.hoedenenpetten.be/webshop/kousen-sokken/sokken/heren

 

 

Wat is jouw mening?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.