Netkousen? Ook iets voor jou? Of toch liever niet?

Netkousen! Je ziet ze overal verschijnen in de modebladen: feeling, weekend Knack, Vogue, Elle, …  noem maar op.   “Ho, maar dat is niets voor mij!” een te vaak terugkerende opmerking in de winkel.  Vandaar dat ik hier toch een blog wou overschrijven want eigenlijk kan iedereen ze dragen.

In januari van dit jaar, bij de aankoop van de wintercollectie, was dit het enige wat de vertegenwoordigers van de panty’s me konden vertellen: volgende winter zijn het netkousen.  In alle eerlijkheid was ik toch wat terughoudend.  Ik liet mij overtuigen want ze hebben mij een aantal tips gegeven over hoe je ze kan dragen en dat ze eigenlijk perfect zijn voor de huidige mode.

Toen de mensen binnen kwamen met hun nieuwe kleedjes en schoenen  zodat we de gepaste panty konden vinden, was het niet eenvoudig.  Want de schoenmode kan men niet elegant of vrouwelijk noemen.  Sneakers, platte schoenen met zware zolen, … combineren met een kleed?  Hoe maken we daar de overgang?  Een fijne panty met het kleed maar een fijne panty met die zware schoen, nee.  Ik vind dat dit niet past.  Een dikke panty met die zware schoen, zeker ok, maar voor een feest?  Dan is dat wat te dik.

En de oplossing hebben we gevonden door het gebruik van een fantasiepanty/netpanty.  Het perfecte voorbeeld heb je hier op de foto.  Die netpanty maakt de outfit heel vrouwelijk, wie had gedacht dat zo’n zware schoen toch elegant en vrouwelijk kon zijn.

Zelf heb ik het ook uitgeprobeerd.  En op de foto vind ik het super mooi maar als ik het zelf aandoe voel ik me er toch niet 100% bij.  Mijn witte benen contrasteren teveel met dat zwart.  Vandaar dat ik het geprobeerd heb met een fijne bijna zwarte panty eronder te dragen en ik moet zeggen, ik voel me helemaal op mijn gemak en krijg er heel wat positieve reacties op.  Ik spreek hier nu wel over fijne netjes.

Ook bij de grotere netpanty’s voel ik mij 100% op mijn gemak wanneer ik er een ander panty onder draag.  We zijn in de winkel gaan spelen met kleuren onder die grote netpanty’s en het is echt een succes.  Zelf heb ik een effen kakikleed gecombineerd met een kakipanty met daarboven een grote net.  We hebben ook een mevrouw geholpen die een bordeau kleedje had.  Ze heeft er een bordeau panty met deze grote net onder gecombineerd en ze was super content.  En daarvoor doen we het.

Maar netkousen zijn ook ideaal bij sneakers en een te korte broek.  Want in alle eerlijkheid, een bloot been/enkel in de winter is toch maar een raar zicht.  De echte fashionista dragen sokken maar wil je het toch hip en trendy houden maar zijn sokken een brug te ver dan zijn netkousjes in sneakers prachtig.  En er zijn er in verschillende kleuren zodat je nog het kleur van de broek kan volgen.

In de winkel hebben we een groot assortiment aan netkousen op de webshop kan je er enkele vinden:

http://www.hoedenenpetten.be/webshop/kousen-sokken/kous-fantasie

Wat is jouw mening?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.