Hygiëne voor jouw voeten.

Januari en februari zijn traditioneel mijn aankoopmaanden voor volgende seizoen.  Soms zwaar, niet te onderschatten maar het leuke is dat we hier ook aangename dingen kunnen aan koppelen.  Een aankoop in Antwerpen liet mij toe om eens de nieuwe modetrends te gaan bekijken voor volgende zomer.

En wat mij opviel was dat de sneaker deze zomer niet weg te denken is.  In alle kleuren, met veel glitter, studs, …  voor elk wat wils.  Het is natuurlijk wel leuk om zo’n comfortabele schoenen te kunnen dragen en nog eens volledig mee te zijn met de modetrends.   Ze lopen makkelijker dan een pump met een hak van 10 cm.

Maar dan komt mijn beroepsmisvorming terug boven en stel ik mij de vraag: ” Welke sokken gaan ze hierin dragen? Als ze er al gaan dragen”  De fashionista onder ons zal daar uiteraard een “gewone” sok in dragen want dit is volledig in.

Voor wie het wat minder gedurfd mag zijn kan kiezen voor een “halve sok”, dan komt er net nog een boordje uit de sneaker maar kan je wel een leuk accent geven aan je outfit.  Het kleur van je boven kledij laten terug keren in de sok.  Of is je schoen afgewerkt met wat goud dan kan je een sokje nemen met een gouden boordje.

Iemand die toch liever save speelt kan uiteraard kiezen voor soka’s die volledig niet zichtbaar zijn.  Maar ik raad toch wel aan om iets te dragen.  Gewoon om je voeten te verzorgen en geen zweetvoeten te krijgen.  De sok absorbeert het vocht waardoor je infecties en schimmels  vermijdt.  Het is goed voor je voeten maar ook voor je schoenen.  Want het zweet maakt ook de binnenzool van je schoen kapot.  Op die manier gaan je schoenen minder lang mee.  En je zal een aangenamer gevoel hebben bij het dragen van je schoenen.  Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden.  De soka’s op de eerste foto omsluit volledig je voet maar komt niet uit achteraan.  Ideaal bij hoge sneakers.  Komen de sneakers wat lager dan kan je voor het type kiezen op de 2de foto hieronder.  Ze komen lager.  Je kan ze ook dragen in moccassins.

  

 

Ik denk dat er voor elk wat wils is, trendy of toch liever neutraal blijven?  Neem waar jij je best bij voelt want dat ik het belangrijkste.  Maar iets dragen dat zeker want op die manier geef je aandacht aan je voeten want dit verdienen ze.

Veel liefs,

 

Dymphie

ons assortiment sokken vind je via volgende link:

http://www.hoedenenpetten.be/webshop/kousen-sokken/sokken/dames

http://www.hoedenenpetten.be/webshop/kousen-sokken/sokken/kinderen

http://www.hoedenenpetten.be/webshop/kousen-sokken/sokken/heren

 

 

 

 

Comments

Wat is jouw mening?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.